12. prosince 2014

VÁNOČNĚ-NOVOROČNÍ MEGA-SOUTĚŽ

Rok se s rokem sešel a máme tu zase Vánoce, po nich Nový rok a po něm prostě rok 2015 :) Se soutěžemi se roztrhnul pytel a ani my nemůžeme zůstat pozadu! Ježíšek přece naděluje a tak i my budeme letos nadělovat. A to ve velkém! Rachel-Roo a Syki

Chceme, abyste byli takhle při prosinci trochu kreativní a dělali něco třeba i zábavného. Proto budeme mít vícero podmínek než "napište nám email". Přemýšlely jsme a tato soutěž bude takovou jakože foto soutěží. Každý týden vyhlásíme téma a budeme přijímat vaše fotky. 

Kategorií bude mnoho, neboť výher máme mnoho. A když říkám mnoho, myslím vážně hodně. Tohle je největší soutěž, co jsme obě dvě pořádaly, nic většího tu ještě nebylo. To jen tak pro představu, jak mnoho je tentokrát mnoho :)

Toto je úvodní článek, kde vás seznamujeme sběžně s našimi plány a kde se můžete registrovat a tím začít soutěžit. Vyplníte níže přiložený formulář, kde vás vezmeme na vědomí a potom se nám bude díky utřídění ve fotkách a emailech lépe orientovat.

Co se výher týká, oceníme knihou pár vylosovaných pomocí randomu, dále nejhezčí fotku, nejveselejší, nejsmutnější, nejvtipnější, nejoriginálnější a další a další... Vše se včas dozvíte, nebojte. Až dorazí všechny ceny, bude hromadná fotka a bližší info budeme také specifikovat vždy jednotlivé týdny u konkrétních témat (pro představu: štedrovečerní večeře s knihou apod.)

3 komentáře:

  1. Ahoj, doufám, že jsem to někde neprošvihla.. ale jak to dopadlo? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi

    1. Ahoj, neprosvihla, my se Syki to trosku prosvihavame... :( Este zbyva jedno soutezni kolo a pak budeme vyhlasovat. Nejak ani jedna nestihame, omlouvame se :(

      Vymazat
    2. Taky mám pocit, že jsem to prostě musela prošvihnout a to jsem vážně zvědavá na soutěžní fotky. :D

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...