30. srpna 2015

NOVÁ HARRY POTTER CHALLENGE

Pamatujete, jak tu před nějakou dobou (ehm, 3/4 roku :-D) probíhala Harry Potter Challenge? A jak jste byli všichni nadšení? Rozhodla jsem se, že se k tomuto projektu, i když v jiné formě, vrátím. Všichni už asi víte, že HP je moje naprostá srdcovka <3 a chtěla jsem s ním tady na blogu něco vytvořit, takže tak. První článek s bližším infem zde.

zdroj

UKÁZKA 1

Drahý Harry, rád bych zahájil naše soukromé hodiny tuto sobotu. Laskavě přijď do mé kanceláře v 8 večer. Doufám, že se ti líbil první den zpátky ve škole. S přátelským pozdravem Albus Brumbál
P.S. Zbožnuji kyselý nanuk

UKÁZKA 2
Hned nato pocítil v hlavě takovou bolest jako ještě nikdy – jako by mu jizva na čele stála v jednom plameni – a napůl oslepený se potácel zpátky. Za sebou uslyšel dupot kopyt, pak něco tryskem přeskočilo přímo přes něj a zaútočilo na zakuklenou postavu.

UKÁZKA 3
Stál na kopci nad vesnicí a několik oken měl zabedněných, na střeše chyběly tašky a po průčelí se nezadržitelně rozrůstal břečťan. Kdysi to býval krásný panský dům, nejspíš největší a nejhonosnější budova na míle daleko; teď však byl vlhký, zpustlý a neobydlený. Všichni z Malého Visánku svorně tvrdili, že starý dům jim nahání husí kůži. Před půl stoletím se tam stalo něco podivného a hrůzného a starší vesničané to pořad s oblibou přetřásali, když neměli o čem jiném tlachat. Probírali tu starou událost tolikrát a v tolika věcech ji vylepšili, že už nikdo s určitostí nevěděl, jak to vlastně bylo doopravdy.

3 komentáře:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. To je bezva, že se k tomu vracíš :) první challenge byla super, tu jsem vyhrála, ale výhru pořád nemám :D :D

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...